Обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край”

З 1 лютого 2019 року у виставковій залі ,,ПАДІЮНу” розгорнуто щорічну обласну виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край”.

Цьогоріч на обласну виставку-конкурс „Знай і люби свій край” надійшло 709 робіт здобувачів освіти з позашкільних та загальноосвітніх закладів області.

Як і у попередні роки, а в „ПАДІЮНі” виставка проводиться вже вдев’яте, більшість представлених експонатів майстерно виконані та відповідають високому художньо-естетичному рівню.

 

У виставці-конкурсі беруть участь переможці районних, міських виставок-конкурсів з числа здобувачів освіти  загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, позашкільних навчально-виховних закладів. Традиційно виставка-конкурс проводиться у трьох вікових категоріях за 22-ма номінаціями.

Підбиття підсумків виставки-конкурсу „Знай і люби свій край” здійснює журі; переможці виставки-конкурсу будуть оголошені в кінці березня 2019 року та нагороджені дипломами департаменту освіти Закарпатської облдержадміністрації. Виставка триватиме до 29 березня 2019 pоку.

Переглянути виставку можуть безкоштовно  всі бажаючі щотижня з понеділка по п’ятницю з15-ї години. Тож запрошуємо всіх зацікавлених відвідати обласну виставку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва ,,Знай і люби свій край”!

joomlamodniyportal.ru