„Все починається з любові…”

Все починається з любові…”, - саме такий лейтмотив 13 лютого 2019 року  зібрав у малій театральній залі на літературно-драматичний вечір гуртківців-старшокласників,  студентів, педагогів відділу художньо-творчої діяльності, батьків та друзів. У переддень свята всіх закоханих – Дня Св. Валентина керівникам театральних колективів ,,ПАДІЮНу”  Дворциній С.Г. та Шайбнер М. Д. вдалося налаштувати глядачів на ліричний лад.  У залі запанували емоції переживання, захоплення, натхнення.

Майстерно зіграний юними акторами студії пантоміми  ,,Енергія-мім”  Артемом Хащею та Поліною Шестаковою уривок з класичного твору    В. Шекспіра ,,Ромео і Джульєтта” захопив  глядача, схвилював присутніх невимушеною щирістю почуттів. 

Студійці театральної студії ,,Синтез” талановито і натхненно  читали ліричну поезію та прозу відомих авторів Л.Костенко, С. Єкзюпері, К.Симонова.  Юні актори  щиро говорили з глядачами про кохання  не тільки зі сцени, а й безпосередньо з глядацької зали, що перетворювало присутніх у єдиний творчий колектив, співучасників вистави. Свої перші вірші схвильовано і чуттєво представив вихованець театральної студії  ,,Синтез” Крістіан Бодок.

Великої емоційності вечору додавали  популярні українські пісні про кохання у виконанні  Влади  Вербовської та Ксенії Стадниченко, вихованок вокального ансамблю під керівництвом Інни Білоус. Чудова гра акторів, стовідсоткова віддача, непідробна пристрасть просто зачарували глядачів. 

Завідуюча відділу  художньо-творчої діяльності  Маргарита Сойнова відзначила чудову підготовку заходу,  подякувала вихованцям, педагогам та всім присутнім і побажала, щоб подібні літературні вечори стали традиційними.

joomlamodniyportal.ru