Мовами друзів – саме так привітали усіх з прийдешнім Різдвом талановиті вихованці „ПАДІЮНу”

Щороку у Закарпатському обласному палаці дитячої та  юнацької творчості „ПАДІЮН” напередодні новорічно-різдвяних свят відбуваються різноманітні заходи, концерти, зустрічі, фестивалі. Веселі дітлахи  показують, чого навчились за рік, демонструють усі свої вміння, творчі здібності,

таланти і намагаються заслужити найвищого схвалення. Адже кожному з них кортить отримати в черевичках і під ялиночкою бажані подаруночки від Святого Миколая, Санта Клауса, Діда Мороза…. А про свою чемність, гарну поведінку і старанне навчання юнаки і дівчата та крихітні малята не забувають нагадувати своїми майстерними виступами на святково прибраній сцені палацу. 

І цьогоріч, незадовго до Дня святого Миколая, вихованці відділу комунікацій та зв'язків з громадськістю підготували прекрасне і по-сімейному затишне святкове дійство. Відкрили свято чарівні ведучі,  господар з господинею, які радо зустрічали гостей.

Дітки розповідали віршики, співали, колядували та щедрували словацькою, угорською, німецькою, англійською, чеською, французькою та українською мовами. Педагоги, справжні знавці своєї справи, підготували вихованців, а ті в  свою чергу після вдалого виступу отримували в подарунок смачні ароматні різдвяні солодощі. На сцені сяяла ошатна ялинка, а в ручці кожного учасника мерехтів різдвяний ліхтарик, який символізує віру, надію і сердечне тепло. А всім відомо, що Різдво запалює не лише зірку  в небі, але і любов  в серці кожного. Саме тому в цей час вітається милосердя, доброта, допомога і гарні вчинки більше, ніж будь-коли. 

А як приємно побажати гарних свят, міцного здоров’я і щастя мовами  друзів – саме так і привітали глядачів: мам, татусів, бабусь, дідусів, братів, сестричок, друзів та знайомих  талановиті вихованці „ПАДІЮНу” і побажали всім приємних свят.

 

joomlamodniyportal.ru