"Парад зірок" у „ПАДІЮНі”

Уже традиційно щороку 13 січня Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” влаштовує феєричну концертну шоу-програму.   Захід проводиться за участі вихованців різних гуртків палацу.

Цьогоріч проводжали Старий Новий Рік і зустрічали Новий 2020 юні вокалісти , гімнасти, танцюристи та актори Зразкового художнього колективу „Продюсерський центр „ПАДІЮНу”,  Народного художнього колективу Ансамблю танцю „Танцювальна корпорація друзів”, гуртка „Художня гімнастика”.  

Унікальність  програми полягала у поєднанні різних стилів  та епох на одній сцені. Несподівано  вокалісти палацу перевтілились у мега зірок світового рівня. Виступили зі своїми відомими хітами  Мерелін Монро, Майкл Джексон, Джамала та багато інших.

Захопливі творчі номери   вкотре показали високий та професійний рівень підготовки  „падіюнівців”. А постійний глядач отримав змогу не тільки  поринути у новорічно-казкову атмосферу, а  й стати  суддями у битві талантів. Кожен зміг віддати свій голос за улюбленого виконавця. Таким чином,  переможцями стали вокалісти Цино Балог – Майкл Джексон та Елена Головей, яка вдало перевтілилась у Джамалу.

У програмі  прозвучали пісні, які є популярними під час новорічних свят у різних країнах Європи та світу. Юні артисти доклали усіх зусиль, аби створити яскраве шоу для гостей свята. Глядачі в свою чергу вдячно аплодували падіюнівцям за незабутні враження та безліч позитивних емоцій Захід став гарним початком цьогорічних творчих вечорів у „ПАДІЮНі”.        

Тож, Старий Новий рік  у палаці  зустріли як завжди – творчо та піднесено,  а концерт став своєрідним дарунком для закарпатців, які ще продовжують відзначати новорічно-різдвяні свята.

joomlamodniyportal.ru