Вітаємо переможців Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу мистецтв "Пісня над Бугом"

У березні 2021 року  у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва проходив Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль–конкурс мистецтв „Пісня над Бугом”. Захід відбувався у дистанційному онлайн форматі у чотирьох номінаціях:

 - Вокал;

- Хореографія;

- Інструментальна музика;

- Драматичний жанр.

Вихованці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” здобули призові місця у всіх номінаціях. 

У номінації „Вокал” (народний спів) у віковій категорії 12-14 років І місце здобула солістка ансамблю „Ільничанка” Чепа Аліна (керівник Гавацко С. С.), а у віковій категорії 15-16 років – ІІІ місце посів ансамбль „Ільничанка” (керівник Гавацко С. С.). 

У номінації „Інструментальна музика” (фортепіано) І місце у віковій категорії 5-8 років отримав Бойко Назарій, у віковій категорії 15-16 років І місце здобула Іванова Вікторія, а у віковій категорії „Студент” - ІІІ місце у Сідей Олександри. Всі піаністи є вихованцями Марченко О. В. 

У номінації „Сучасна хореографія” (12-14 років) І місце здобув Народний художній колектив студія сучасного танцю „Бліц” (керівник Камінська О. А.).

У номінації „Драматичний жанр” у змішаній віковій категорії І місце дісталося Молодіжному центру моди „Твій стиль’’ (керівник Сойнова М. Б.).

Фестиваль проводився з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, які займаються різними жанрами аматорського мистецтва; сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей та естетичного виховання дітей шляхом залучення до художньої творчості. 

Щиро вітаємо переможців конкурсу, бажаємо творчості і натхнення, нових перемог і досягнень!

https://youtu.be/bddRT8WOgoM

https://youtu.be/kOi32iCKu78

https://youtu.be/ymlfBJBc9eQ

joomlamodniyportal.ru