Літній мовний табір відпочинку „ПАДІЮН”

litnitabirЗ 8 по 25 червня у Закарпатському палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” діяв літній мовний табір відпочинку з денним перебуванням дітей. Метою створення мовного табору було бажання зацікавити дітей  іноземними мовами та сприяти самостійному опануванню ними.

У таборі цього річ вивчали угорську та англійську мови, для чого були створені відповідно два загони: I загін „Кока кола” та II загін – „Спрайт”. Діти мали можливість навчилися вітатися, прощатися, висловлювати слова подяки, називати свої імена, рослини, тварини, частини тіла, розповідати про свій дім, сім’ю, одним словом, здобули певний лексичний багаж найбільш уживаних слів. Навіть девізи  та назви загонів склали самостійно. Особливо сприяло запам’ятовуванню матеріалу те, що всі заняття проходили у цікавій формі. З дітьми проводили ігри, квести, бесіди, заняття, подорожі, спортивні змагання, майстер - класи, екскурсії до археологічного, зоологічного, етнографічного музеїв, до Ботанічного саду та Боздошського парку.
Протягом зміни учасники табору підготували та провели КВН, в чому їм допоміг Сергій Денисенко, спробували себе у ролі акторів на театральних зустрічах з Світланою Дворциною, відвідали майстер – клас з крою та шиття, оформили виставку робіт, які виготовили власноруч на численних гуртках протягом роботи табору (кераміка, гончарство, виготовлення сувенірів, малювання, сучасний дизайн).

joomlamodniyportal.ru