Чемпіоном Шкільної ліги КВН стала команда «Вхід у змінному взутті»

kvn-vuzv7 і 8 квітня у глядацькій залі «ПАДІЮНУ» відбулись фінальні ігри Шкільної ліги КВН. У грі за «Кубок надії» 7 квітня змагалися чотири команди: «Вінкс» (школа №7), «Зелені балони» (школа №19) , «Запасний вихід» (школа №2), «У погоні за атестатом» (школа №8).
Школярі зіграли 4 конкурси: показали «візитку», смішно відповідали на питання від журі, прочитали вірші у імпровізаційному конкурсі поетів та показали фрістайл.
Судді цього разу оцінок не виставляли, а наприкінці гри називали переможця. Одноголосно володарями «Кубка надії» стала команда «Зелені балони» 19-ї школи. визначили також і найкращу групу підтримки - це команда вболівальників школи №8.
А вже 8 квітня гучно відіграли головну гру сезону Шкільної ліги КВН. За звання Чемпіона сезону 2015-2016 змагалися: «Том Кукуруз» (ЗОШ №3),
«Антитіла» (ЗОШ №15), «Під напругою» (ЗОШ №20) , «Вхід у змінному взутті» (гімназія).
На фіналі Чемпіонату визначили також і найкращу групу підтримки школи - це команда вболівальників ЗОШ №20. Також вболівальники принесли додаткові бали до загального результату своїх шкіл. Так, 15-та школа отримала 0,6; третя і гімназія - по 0,8, а 20 - 1 бал.
Юні квнщики позмагалися у 4 конкурсах: заспівали стартову пісню-візитівку, намагалися смішно відповісти на питання журі на розминці, імпровізували у конкурсі художників (потрібно було намалювати емблему Шкільної ліги) та зіграли фрістайл.
Слід зазначити, що гра була рівною і не без інтриги, а долю чемпіонства вирішили 0,2 бала! Тож, із результатом 23,4 на четвертому міці фінішував «Том Кукуруз». Бронзу із результатом 25,2 отримали «Антитіла», на другій сходинці завершили сезон «Під напругою» (25,6), а перемогу святкували гімназисти «Вхід у змінному взутті» (25,8).
Не зайвим буде додати, що Закарпатська ліга КВН долучилася до благодійної акції «Серце до серця», волонтери якої збирають кошти для закупівлі реанімаційного обладнання для дитячої лікарні.
На цьому сезон Шкільної ліги завершено, однак КВН в Ужгороді триває! Уже із 5 травня у «ПАДІЮНі» розпочинаються півфінальні ігри Закарпатської ліги КВН! Запрошуємо!

Сашка Артюхіна

joomlamodniyportal.ru