У «ПАДІЮНі» відзначили День працівників освіти


       Напередодні Дня працівників освіти, яке країна святкує у першу неділю жовтня,  у стінах нашого закладу зібралися педагоги з усієї області, аби  урочисто відзначити своє професійне свято. Вихованці Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»підготували для освітян краю концертну програму  –  десятки кращих творчих номерів, які сприяли урочистості атмосфери та створили присутнім святковий настрій.

 

Звертаючись до присутніх у залі вихователів, вчителів, викладачів, керівників гуртків, майстрів виробничого навчання, керівників навчальних закладів, методистів, управлінців, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Сопкова наголосила: „Ви – висота, на яку піднімаєте свого вихованця, щоб озирнути світи… У ваших руках найбільша з цінностей світу – ЛЮДИНА. Жодне професійне свято не відлунюється так чисто і дзвінко в серцях малих і дорослих, зовсім юних і літніх, як цей осінній день, коли сонячно на душі і в природі, коли Педагог – не професія, не справа, великий подвиг і покликання душі! ”.

Освітян привітали і керівники краю – заступник голови облдержадміністрації  В.П. Мікулін та перший заступник голови обласної ради П.В.Грицик, які наголосили на важливості професії педагога.   Двадцятьом найкращим учителям області, які своєю творчою, результативною працею сприяють підвищенню престижності вчительської професії, вручили традиційні щорічні премії імені Августина Волошина.  Вже наступного року цю премію вручатимуть вдесяте, тому організатори акцентують: це буде особливе ювілейне святкування.

 Також на святі нагородили учасників педагогічної спартакіади, яка відбулася 17 вересня в Ужгороді. Тоді перемогу отримали мукачівці. Близько 40 освітян міста над Латорицею змагалися з колегами з інших міст та районів області у 12 видах спорту. 

  

joomlamodniyportal.ru