В обласному палаці дитячої та юнацької творчості діє виставка світлин юного фотографа Дениса Глушка

glushko«Погляд» – саме таку назву отримала дебютна персональна виставка 18- річного ужгородця Дениса Глушка. Однойменна фоторобота, на якій зображене око дівчини, стала знаковою для серії робіт, презентованих на експозиції. Загалом три десятки світлин, що створювалася протягом півтора року, були відібрані і представлені на цій фотовиставці. Денис - вихованець фотогуртка обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», саме тут 5 років тому хлопець вперше ознайомився із багатогранним мистецтвом фотографії.
Відкриття виставки відбулось 14 лютого, в романтичний День Святого Валентина. Привітати юного митця прийшли його рідні та друзі, а також педагоги і вихованці палацу. Адже, до інших досягнень, цьогоріч додалось ще одне – Денис став фіналістом щорічного падіюнівського проекту підтримки юних талантів «Зореграй -2017». Керівник фотогуртка, педагог і творчий наставник Ярослав Миколайович Дуленко відмітив неабияку працелюбність, наполегливість та талант хлопця. А це свідчить про те, що перед Денисом Глушком відкриті широкі творчі горизонти, головне, щоб хлопець і надалі не втрачав зацікавлення до фотомистецтва. «Те, що у хлопця є талант, це – однозначно. Окрім цього, звичайно, любов до фотосправи. А ще – прагнення, праця над собою та наполегливість. Все це вилилося у повноцінну фотовиставку. Якщо Денис і надалі працюватиме в такому ж дусі, то з нього вийде непоганий фотограф, про якого знатимуть не тільки на Закарпатті, але й в Україні», – зазначає Ярослав Дуленко.
«Надихає мене хороший настрій, погода та музика, – розповідає автор виставки Денис Глушко. – Щоб створити художню світлину, потрібно спостерігати за життям у всіх його проявах. Тем для майбутніх фото є безліч – просто фотографуй. В Ужгороді є багато цікавих місць, аби створити фотографії. Можна виїхати за місто, у нас є дуже красиві гори Карпати, де можна відзняти класні моменти».
Нині Денис навчається в Ужгородському комерційному технікумі за спеціальністю фінанси та кредит. Паралельно відвідує фотогурток у «ПАДІЮНі». Хлопець впевнений – незалежно від того як складеться його професійна кар’єра – фотомистецтво обов’язково супроводжуватиме його по життю.

joomlamodniyportal.ru