У «ПАДІЮНі» відкрито фотовиставку Закарпатської обласної організації НСФХУ

31 березня у фойє другого поверху «ПАДІЮНу» відкрилася фотовиставкаЗакарпатської обласної організації Національної Спілки фотохудожників України. В експозиції представлені роботи 11 авторів, чиї прізвища відомі не лише поціновувачам фотомистецтва, але й широкому загалу: Сергій Гудак, Леонід Закревський, Ігор Меліка, Семен Мельник, Михайло Пелін, Олексій Попов, Наталія Попова, Микола Поцко, Іван Ревтій, Юрій Туряниця та Василь Цанько.

 

Більше чотирьох десятків робіт радують око та зачаровують глядачів своєю майстерністю та творчим задумом.  Різнопланові за напрямками світлини не залишать байдужим жодного відвідувача виставки.

Вихованці і педагоги палацу, зокрема фотогуртка та студії образотворчого мистецтва, надихаються експонованими витворами фотомистецтва та сподіваються на подальшу співпрацю з Закарпатською обласною організацією НСФХУ.

 Виставка відкрита для перегляду у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" (2-й поверх), за адресою м.Ужгород, Студентська набережна 8. Вхід безкоштовний.

joomlamodniyportal.ru