Фінал акції «Серце до серця»

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» уже вкотре долучається до Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Цьогоріч  захід проходить під гаслом «Я хочу бачити світ», на зібрані кошти фонд планує закупити медичне обладнання для діток з вадами зору.

 

Старт акції відбувся 9 березня. Протягом вихідних тривав масовий збір коштів у всіх містах краю, у «ПАДІЮНі» теж була розміщена благодійна скринька.  Вихованці палацу, разом із педагогами, підготували малюнки для благодійної вистравки-продажу, в які вклали частинку своєї теплоти та доброти.
У неділю, 9 квітня, відбувся фінал акції, якому передував благодійний пробіг «Біжу заради життя дітей». Маршрут пробігу починався від вулиці Кирила і  Мефодія і аж до Театральної, де і відбувалось подальше дійство.
  На  площі панувала атмосфера творчості та казки. Завдяки вихованцям та педагогам-волонтерам, мешканці  міста разом зі своїми дітьми змогли  поринути  у світ мистецтва та фантазії, малюючи  скрізь! Малювали крейдою на бруківці, олівцями та фломайстрами на велетенських аркушах, фарбами, кавою, пензлями, пальчиками… Поряд була розміщена виставка-продаж дитячих малюнків. Ужгородці із задоволенням розглядали та купували малюнки-дивовижі, створені дитячими  руками. Всі охочі  могли долучитись до створення феєричних картин, а митці «ПАДІЮНу»  з радістю їм у цьому  допомагали.  Поряд, найсміливіша малеча вишикувалася в чергу, щоб розмалювати свої щічки та ручки. З-під пензля талановитих  художників вийшло багато химерних жар-птиць, тигрів,  чарівних фей та піратів. Тим часом, падіюнівці-волонтери збирали у скриньки гроші та розважали маленьких ужгородців і гостей міста.  Якими ж потішними були маленькі клоуни, які, ніби різнокольорові горобчики, висипали  на вулиці міста. І, не дивлячись на свій юний вік, вони забавляли малечу та веселили дорослих. Всім було радісно та цікаво. А головне те, що в цей важкий для країни час про хворих дітей не забувають, і ми раді, що змогли долучитись до цієї благородної справи.  Допомагати легко!

Виручені кошти  з продажу картин та аквагриму  були передані благодійному фонду.

joomlamodniyportal.ru