Юні журналісти подорослішали ще на одну „Прес-весну”

Щойно зі столиці повернувся авторський колектив юнацької радіостудії „ПАДІЮН-лайф”, який брав участь у ювілейному XV Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на дніпрових схилах”. „Українська мова – це стильно!”, - так називалась радіоробота, яку подали на конкурс радійники палацу та за яку отримали спеціальний приз.

Юні журналісти були в захопленні від програми, яку цьогоріч запропонували організатори фестивалю гостям, що з’їхалися до Києва зі всіх регіонів України, а також з Білорусії, Польщі, Китаю. Конкурсанти пробували свої сили і набули нового цінного досвіду на численних цікавих заходах: ярмарці медіа-ідей, майстер-класах від професіоналів-журналістів, медіаковоркінгу, інтерактивних майданчиках. Особливі, незабутні враження отримали вихованці радіостудії  під час захопливої теплохідної екскурсії „Прес-вояж Дніпром до Межигір’я”, а також прогулянками чудовим європейським містом - Києвом.

Юні журналістські таланти охоче діляться враженнями від поїздки та участі у фестивалі і відмічають: „Це для нас унікальний досвід - ми подорослішали ще на одну „Прес-весну”.

joomlamodniyportal.ru