У Країні здійснення мрій стартував новий навчальний рік

Саме сюди щороку приходять сотні талановитих школярів та дошкільнят, саме тут кожен шукає свою творчу стежину і йде нею не один рік.   

16 вересня, чудового сонячного суботнього дня, «ПАДІЮН»  широко розчинив двері  для всіх  бажаючих  завітати на свято відкриття нового навчального року. Святково вдягнені, у піднесеному настрої педагоги, малеча з батьками, юнаки та дівчата, гості поспішали до палацу. Перед святково прибраним палацом  на «Мосту дитячої творчості» відбулася урочиста частина відкриття, де всім присутнім дарували своє  мистецтво юні танцівники, актори та співаки Зразкового художнього колективу «Продюсерський центр «ПАДІЮНУ». 

 

Неймовірна атмосфера  творчості, фантазії, відкриттів, сюрпризів панувала на цьому чудовому дійстві. Майстер-класи, різноманітні виставки, показові виступи,мовні  ігри, малюнок на асфальті - все це викликало  великий інтерес і захоплення у присутніх, яким надовго запам’ятаються миті, відчуття та атмосфера свята.   Яблуку ніде було впасти й у  фойє другого поверху, де  батьки, діти та гості насолоджувалися виступами талановитих юних гімнасток, танцівників студії сучасного танцю «Бліц», «Танцювальної корпорації друзів».    

Завершилось свято  нагородженням переможців конкурсу «Як я провів літо».  

А ще цього дня у свою дружню  родину  заклад творчості й краси прийняв понад двісті нових хлопчаків та дівчаток, яким «ПАДІЮН» допоможе розкрити таланти і повірити у себе.  

Плідного, творчого, щасливого нового навчального року бажаємо мешканцям талановитої країни «ПАДІЮН», шлях до успіху триває!

joomlamodniyportal.ru