„Нове покоління”

З 15 березня  лідери учнівського врядування  „Нове покоління”  разом з учнями освітніх  закладів краю  відпочивають у Воловецькій філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного  центру „Арніка”. Відпочинкова програма табору насичена різноманітними подіями, заходами розважального та навчального змісту. Але  активна молодь  потребує динаміки, прагне відчувати свою соціальну важливість та причетність до змін у державі.

Закарпатські лідери – це потужна команда учнівської молоді краю, на рахунку якої чимало реалізованих проектів, акцій та низка перемог в соціально значущих заходах змагального характеру,  які  згуртовують дитячий  колектив навколо єдиної мети. Водночас учнівське самоврядування сприяє вихованню у дітей якостей успішної особистості: впевненості у своїх силах, оптимістичного світосприйняття, бажання жити, творити, перемагати.      

20  березня координатор учнівського врядування „Нове покоління”  Марія Рущак  провела  низку навчальних занять та тренінгів із закарпатськими лідерами:     

- Тренінг з національно-патріотичного виховання  „З Україною в серці”;    

- Дебати.  Спарінг.  Теми: „ Собаки не повинні вільно гуляти  вулицями міста”, „Чи  потрібна в Україні смертна кара?”,  „У  ВРУ має бути Представник учнівського врядування”;     

- Волонтерство як молодіжний рух.    Учні були не тільки учасниками тренінгів, а й мали можливість ознайомитись з технологією проведення занять, для того щоб проводити подібні заходи у своєму закладі.      

Не дивлячись на те, що деякі учні вперше  брали участь у дебатах, вони впевнено відстоювали свою точку зору та грамотно аргументували її.  Команда лідерів дружно та завзято працювала  над поставленими завданнями, у всіх дітей залишились позитивні враження та яскраві емоції від проведених активностей.

joomlamodniyportal.ru