Випускний у „Радості”

Травень – це місяць, коли підбивають підсумки у всіх навчальних закладах. Місяць, багатий на атестати, дипломи, грамоти і відзнаки.         

Уже традиційно в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості першими закінчують навчальний рік наймолодші – малюки з відділу раннього дошкільного розвитку „Радість”. Два дні (19 та 20 травня) святкували вони свій перший у житті випускний. Все було: і сміх, і радість, і сльози.

Радість – бо завжди весело відчувати себе трішки дорослішими – отримали ж бо справжні свідоцтва про закінчення школи „Радість” і дипломи!!! А сумно, бо встигли за цей час потоваришувати і малюки, і батьки.      

Та в тому й особливість „ПАДІЮНу”, що діти тут зустрічаються навіть після випуску – після школи „Радість” малюки звично приходять до палацу займатися в інших гуртках.      

Обидва дні глядацька зала „ПАДІЮНу”, була переповнена. Це не жарти – понад 300 випускників, їхні батьки та друзі! А розважали численну публіку маленькі артисти дитячого театру „Райдуга” та вокальних гуртків „Веселі нотки”. Виступи були, як завжди, – на висоті!       

Кожного року педагоги відділу „Радість” придумовують для малят щось нове. Цього року такою цікавою новинкою було те, що малюки до Дня матері малювали на маєчках спеціальними фарбами портрети… своїх мам. Розвішані на мотузках перед палацом ці незвичні дитячі малюнки створили дивовижну атмосферу і стали чудовою фото-зоною для маленьких випускників. У добру путь, малята!

joomlamodniyportal.ru