В „ПАДІЮНі” святково відзначили закінчення навчального року і нагородили переможців проекту „Зореграй-2018”


Уже стало доброю традицією наприкінці травня в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості підбивати  підсумки  навчального року. Вихованці діляться здобутками, демонструючи досягнення та напрацювання, радуючи глядачів здібностями і талантами, які розкрили впродовж року тут, у стінах палацу. А найкращі, найуспішніші гуртківці урочисто отримують   цінні призи та заслужену нагороду – „Зореграй-2018”.

 

День свята закриття навчального року  розпочався з традиційного футбольного турніру „Кубок  „ПАДІЮНу”.  Емоції, захват вболівальників, напруження,  спортивна жага перемоги панували в той день на полі! У змаганнях взяли участь найкращі дитячо-юнацькі команди нашого краю:ФК  „Синевир” „ПАДІЮНу” і ФСК „Фаворит”.  Судив матч арбітр Пребуш Віктор. За підсумком чемпіонату перемогу здобув ФСК „Фаворит”  із с. Шишлівці Ужгородського району.       

О 15-00 спортивну естафету перейняли юні гімнастки „ПАДІЮНу”. На відвідувачів чекало справжнє свято грації та ніжності – показові виступи з художньої гімнастики „Весняна рапсодія”. Юні спортсменки вміло вправлялися і зі стрічкою, і з м′ячем,  демонструючи свої вміння та пластику.  А вже ввечері на всіх чекав святковий концерт і церемонія нагородження кращих із кращих номінантів щорічної премії  „Зореграй-2018”. Директор „ПАДІЮНу” привітала усіх присутніх із святом закриття навчального року і наголосила на тому, що наші вихованці яскраві та креативні особистості, на яких чекає велике майбутнє. „Я щиро вдячна усім батькам, адже без вас наші спільні успіхи були б не можливими”, – зазначила зі сцени Світлана Ганущина.       

Розпочалась концертна програма з урочистої церемонії нагородження переможців „Зореграй -2018” та їх педагогів, яким вручили відзнаки та привітали бурхливими  оплесками. На глядачів також чекали найкращі концертні номери вихованців творчих колективів  Продюсерського центру, Танцювальної корпорації друзів, студії сучасного танцю „Бліц”, секції художньої гімнастики, театральної студії „Синтез” та студії пантоміми „Енергія мім”, відділу „Джерела”, завдяки яким гості свята мали можливість поринути у світ музики, танцю та театральних дійств. Завдяки юним падіюнівцям присутні поринули  в казкову атмосферу дитячої творчості.

joomlamodniyportal.ru