У «ПАДІЮНі» проходить обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край»

znaj-lubyЗ метою підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування в неї поваги до національної культурної спадщини в Закарпатській області з 2 лютого по 28 березня 2015 pоку проводиться щорічна обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».
Виставка-конкурс організована на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН” відповідно до Умов проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва ,,Знай і люби свій край” та річного плану роботи Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” на 2014-2015 н.р..
В цьогорічній виставці-конкурсі беруть участь переможці районних, міських виставок-конкурсів з числа учнівської молоді загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, позашкільних навчально-виховних закладів 3-х вікових категорій: 6-10 років, 11-15 років та 16-18 років. Загалом на виставці представлено понад 800 робіт.
Виставка-конкурс проводиться за 22-ма номінаціями та передбачає особисту першість з кожної з них.
Підбиття підсумків виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» здійснює журі; переможці виставки-конкурсу нагороджуються дипломами.
Виставка конкурсних робіт представлена у виставковій залі «ПАДІЮНу». Переглянути експонати мають можливість всі охочі з понеділка до четверга, з 15-00 до 17-00, безкоштовно.

joomlamodniyportal.ru