Ігри другого туру Закарпатської Ліги КВН

2kvnІгри 2 туру Закарпатської ліги КВН пройшли у залі "ПАДІЮНу" 23-26 лютого. У чотирьох іграх взяли участь 24 команди КВН.

У першій грі, яка порадувала теплою атмосферою у залі та великою кількістю вболівальників, змагалися 6 команд

:

Девід Духнович
Fifa (фізфак УжНУ)
НА юг
От Фонаря (Кушниця)
Без мандата (юрфак УжНУ)
ШиК (ф-т туризму УжНУ)

Перед стартом власне веселої конкурсної програми, були підбиті підсумки за КВК - нульовий конкурс веселих картинок. Тут перемогу святкували Девід Духнович і додали до свого активу 1 бал. Далі - От Фонаря та На Юг - по 0,6; у Без Мандата - 0,4; Шик має 0,3 і Фіфа - 0,2.

Отож, стартував БРІЗ. Без мандата від НА Юг отримали чи то ногу Мілевського, чи Алісу, яка не пролізла у Країну чудес, чи... весільну арку! Девід Духнович від юристів мав трибуну для... збору звірів. Шик показав "Голос країни у Середньовіччі" та "як Янукович тікав у Ростов" завдяки трону, люб'язно наданому Духновичами. Кушницьким хлопцям із От Фонаря дісталось "щось" від туристів: "який предмет, такі і об'ясняшки" (що буває, коли складаєш Кіндер не по інструкції). Фіфа коментували варіації винаходів кушницьких вчених (до речі, "Нацбанк завдяки ньому щодня встановлює курс гривні). Дівчата із На ЮГ пішли нестандартно: замість гирі у 16 кілограм перед нами постав Герцог 16!

Далі команди весело відповідали на питання розминки. Слід зазначити, що розминка цього разу видалась веселою та із влучними жартами (за що, звісно, подяка і вболівальникам, котрі ці смішні відповіді гучно сприймали).

І завершував конкурсну програму фрістайл. Тут були жарти на злобу дня: про курс валют, подорожчання, щоправда обійшлося без політики! Не оминули і місцевий колорит, нестандартні ситуації та насамкінець побажали усім перемоги та миру!.

Можна сміливо стверджувати, що вдалою цю гру зробила сьома команда - збірна наших глядачів, "тіфозі" наших команд!

За підсумками трьох конкурсів, враховуючи бали за картинки, переможцем у грі стали кушницькі От фонаря, другу та третю сходинку поділили Девід Духнович та НА юг, замикають "четвірку" Без Мандата.

Результат гри у цифрах:

1) От Фонаря (Кушниця): 06, + 6,4 + 5,8 + 6,0 = 18,8
2-3)Девід Духнович: 1, 0 + 5,6 + 5,0 + 5,8 = 17,4
2-3) НА юг: 0,6 + 6,4 + 4,0 + 6,4 = 17,4
4) Без мандата (юрфак УжНУ): 0,4 + 5,0 + 4,4 + 6,4 = 16,2
5) Fifa (фізфак УжНУ): 0,2 + 4,4 + 5,4 + 5, 0 = 15,0
6) ШиК (ф-т туризму УжНУ): 0,3 + 4,8 + 3,8 + 4,4 = 13,3

Друга гра 2 туру ЗЛ КВН зібрала у залі ПАДІЮНу не так багато глядачів, а дві команди-учасниці (з різних причин) не змогли позмагатися за місце у півфіналі. Тож, поборолися 4 команди:

Вхід у змінному взутті (гімназія)
А шо?! (філфак УжНУ)
Нормандія
Шара (Мукачево)

Команди обмінялися БРІЗами, глядачі позмагалися у конкурсі вболівальників (треба було вдало зобразити кіногероя). Перемогу здобув харизматичний "тіфозі" А ШО?!, який представив власного кіногероя - кушницького Мішку, і отримав приз - флешку від МКТ. Перед стартом власне веселої конкурсної програми, були підбиті підсумки за КВК - нульовий конкурс веселих картинок. Тут перемогу святкували Нормандія і додали до свого активу 0,6. Далі - ВУЗВ - 0,5; А ШО?! - 0,4; у Шари - 0,3.

Про свої винаходи команди розказували у першому конкурсі. "Недобіціклі", які презентували діти, представляла Нормандія. Хлопці із Шари мали кілька варіації предмету від міжгірців: це і кальян, і фотокабінка, і "сушарка" для рук, і лабораторія, і хімчистка.
АШОшкам дістався "армянин в шоці", оскільки предмет був люб'язно наданий мукачівцями, то це була ще і зброя для самозахисту та предмет для фокусів. ВУЗВешки презентували... реформу ДАІ від спеціалістів із Грузії.

Далі команди відповідали на питання розминки. На жаль, цього разу командам оцей найскладніший КВНівський конкурс - не пішов... (порада: ходіть щонеділі на школу КВН :) ).

І завершував конкурсну програму фрістайл.

За підсумками трьох конкурсів, враховуючи бали за картинки, переможцем у грі стали діти із ВУЗВ, на друій сходинці - Шара, третьою фінішувала Нормандія, замикають "четвірку" А ШО?!

Результат гри у цифрах:

1) Вхід у змінному взутті (гімназія): 0,5 + 5,0 + 5,0 +6,2 = 16,7
2) Шара (Мукачево): 0,3 + 6,0 + 3,8 + 5,0 = 15,1
3) Нормандія: 0,6 + 4,4 + 4,8 + 5,0 = 14,8
4) А шо?! (філфак УжНУ): 0,4 + 4,6 + 4,0 + 5,6 = 14,6

Третя гра 2 туру ЗЛК КВН зібрала повну залу ПАДІЮНу. Атмосфера дружнього вболівання допомагала командам весело боротися за місця у півфіналі. Тож, у третій грі зійшлися:

БезУмная Молодежь (Мукачево)
Чікаго (Черкаси)
Виход на 3
Наташа, ты королева (медфак УжНУ)
Sponge Bob
В Комі (журналісти УжНУ)

Команди обмінялися БРІЗами, глядачі позмагалися у конкурсі вболівальників (тематика - "оскарівська", треба було вдало зобразити кіногероя). Перемогу здобув найбільш бородатий вболівальник Вася, який представив... Майкла Джексона, і отримав приз - навушники від МКТ. Перед стартом власне веселої конкурсної програми, були підбиті підсумки за КВК - нульовий конкурс веселих картинок. 0,7 і перемогу у конкурсі отримали дівчата із В Комі, по 0,6 - у активі Чікаго, Виходу на 3 та БезУмной Молодежи. Sponge Bob та Наташа мають по 0, 4.

Винаходи команд коментували у першому конкурсі. В комі від Sponge Bob дістався паперовий літачок, котрий фантазія дівчат перетворила у абсолютно неймовірні речі ("мама-лелека у гнізді", "людина-літак у дуже темному перевулку", "мороженко коровка" тощо). Чікаго від журналістів отримали мультифункціональний пристрій, який наші гості із Черкас представили в ефірі "Тиси-1". У Виходу на 3 у розпорядженні був прилад "Дурніцва-50 євро" чи "Дурніцва-2000". БезУмная Молодежь влаштувала справжню виставу із винаходом Виходу на 3: це і подарунок для класного керівника, і кормушка чи... вертеп. Тут був і банджі-джампінг на сел; і аукціон, на якому торгуються не за гроші, а за епітети; і "Ріпка" на корейський лад. Насамкінець буми подарували пристрій... переможцеві конкурсу вболівальників. Дівчатам із Наташі від мукачівців дісталась... сумочка, з якою вони зіграли у "Що? Де? Коли?", показали паспортний стіл, "Голос країни" та... хрестоносців. Sponge Bob отримав від Наташі... ще одну Наташу, з якою Шарапа вирішив "замутити", а вона - захищала його від Мішіке, перетворилась на Марію Шарапову, яка грає на дуже брудному корті. І станцювала із Ігорем кілька запальних танців, а також завдяки цьому "винаходу" хлопці побачили Богданова у... кокошнику.

Найскладніший конкурс у КВНі - розминка - на цей раз заходив краще, декілька разів зал вибухав оваціями.

Завершував конкурсну програму фрістайл. Команди жартували про курс долара та продукти, вигадували неймовірні історії та подарували колоритні нотки (як місцевого, закарпатського, мукачівського, так і черкаського забарвлення).

За підсумками трьох конкурсів, враховуючи бали за картинки, переможцем у грі стала БезУмная Молодежь, другими фінішували наші гості з Черкас - Чікаго, треті - Виход на 3, і замикає "четвірку" Sponge Bob.

Результат гри у цифрах:

1) БезУмная Молодежь (Мукачево): 0,6 + 7,0 + 6,0 + 6,2 = 19,8
2) Чікаго (Черкаси): 0,6 + 5,0 + 4,8 + 6,4 = 16,8
3) Виход на 3: 0,6 + 5,0 + 5,0 + 6,0 = 16,6
4) Sponge Bob: 0,4 + 6,0 + 4,4 + 5,4 = 16,2
5) В Комі (журналісти УжНУ): 0,7 + 4,4 + 4,6 + 4,4 = 14,1
6) Наташа, ты королева (медфак УжНУ): 0,4 + 4,6 + 4,0 + 4,8 = 13,8

Кубкова гра, яку люблять як самі КВНівці, так і глядачі, гучно завершила 2 тур 18 сезону Закарпатської Ліги КВН. За місця у півфіналі Кубку змагалися 7 команд:

Карпатські перці (КаУ ім. Волошина)
Трудовые будни
АВС (біофак УжНУ)
Три веселі букви
RADUЖNUY ENOT
МОШ (Ми О-Шиблися)
Одуванчик

Відбувся і традиційний для туру "оскарівський" конкурс для вболівальників. Цього разу переміг Андрій, котрий зобразив Колобка, він отримав приз від МКТ.

Зіграли команди два конкурси: розминку і фрістайл. Цього разу судді оцінки не виставляли, а наприкінці гри віддавали свої голоси командам, які, на їх думку, були найсильнішими у грі.

Тож, за рішенням більшості журі півфіналістами Кубку стали команди "Одуванчик" та "RADUЖNUY ENOT". Вони приєднуються до збірних, які у своїх іграх Чемпіонату зайняли місця, нижче четвертого. Це: "Fifa" (фізфак УжНУ), "ШиК" (ф-т туризму УжНУ), "В комі" (журналісти УжНУ) та "Наташа, ты королева" (медфак УжНУ).

Не обійшлося і без сюрпризів. На сцені "закарпатки" вчора виступили улюбленці публіки - збірна Ужгорода "ТяП-ЛяП". Хлопці знімали ролик для "Ліги сміху" та подарували глядачам заряд позитивних емоцій.

Кошти, зібрані на іграх Закарпатської ліги КВН були передані Руху підтримки закарпатських військових. Протягом 4 днів Закарпатська ЛІга КВН зібрала для закарпатських вояків на Сході 3 511 гривень і 5 доларів. Разом - СИЛА!

Таким видався тур другий! Мине трохи часу - і весняне тепло принесе півфінали!

Попереду у нас багато заходів, школа КВН працює щонеділі!
Тож, не прощаємося!
Ходіть на КВН, грайте в КВН, любіть КВН!
До зустрічі!

Прес-секретар Закарпатської ліги КВН  Олександра Артюхіна

joomlamodniyportal.ru