День сміху

densmihu1 квітня у «ПАДІЮНі» відбувся концерт до Всесвітнього дня сміху за участі кращих команд КВН, студії сучасного танцю «Blitz» та студії пантоміми "Енергія мім".
Розпочали концертну програму юні «бліцівці» із запальним хіп-хоп танцем. Постановку під музику Scorpions показали учасники «Енергії мім».
КВНівську частину програми відкрили школярі із «На Марсе классно» (ЗОШ №3), потім жартували «Одуванчики». Перший блок закривали володарі Кубка ЗЛ КВН «А ШО?!» та Чемпіони Ліги та учасники «Ліги Сміху-Захід» «БезУмная Молодежь» (Мукачево).
Розминку із залом провели між учасниками Закарпатської Ліги КВН та «Ліги Сміху». За найкраще питання переможців нагородили сертифікатами у кафе «Oggi», найкращих було двоє – Василь Шовак («Високо в горах», «Нормандія») за питання «Шо главноє: душа чи біціглі» та маленька Сашка з питанням «Чому жаби не відлітають у теплі краї?».
Другий блок танцем відкрили «Бліц». Жартували також команди КВН «На Юг», «Вхід у змінному взутті», «Без Мандата», «Девід Духнович» та «RADUЖNUY ENOT».
До слова, веселий концерт став ще і благодійним. Зібрані кошти передали Руху підтримки закарпатських військових для хлопців, які боронять Східні рубежі країни.
На цьому заходи ЗЛ КВН тільки розпочинаються! Після Пасхальних свят, 16 та 17 квітня відбудуться фінали Шкільної Ліги, а на початку травня – півфінали «дорослої» Закарпатської Ліги!
Не прощаємося!

Сашка Артюхіна

View the embedded image gallery online at:
http://padiun.net/novini/840-den-smihu#sigProGalleriaf6de58caa3
joomlamodniyportal.ru