Арт-революція 2015

art-revolВідреволюціювали! В Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» пройшов 10-тий, ювілейний арт-фестиваль «Арт-революція», на якому свої колекції представили майже два десятки учасників із усієї області. Розпочала фестиваль дебютантка і наймолодша учасниця Ліза Гелетич. Молодій дизайнерці всього 8 років. А далі глядачі могли роздивитись моделі на будь який смак та вподобання – національний одяг, автентика, модернізм, етно. Представили дизайнери не тільки одяг, але й аксесуари – обідки для волосся, унікальну колекцію зачісок та навіть одяг для ляльок.
Як зазначила ідейний натхненник «Арт-революції» Маргарита Сойнова – цього річ на фестивалі особливу увагу приділяли саме дитячим колекціям. «Це дуже добре, що навіть наші найменші краяни прагнуть бути гарними та стильними. Тепер дизайнери не тільки шиють одяг для малечі, але і малеча створює свої колекції. Це дуже приємно»,  – зауважила Маргарита Борисівна.
Посеред виходів моделей гостей свята розважали танцівники студії сучасного танцю «БЛІЦ», а також фіналістки конкурсу «Міні-міс Чарівна перлинка 2014», які представили колекцію  «Авангард», над якою працювали разом зі своїми мамами.  
Цінним є те, що цьогоріч серед учасників арт-фесту було чимало дизайнерів з районів області. Представляли вони як свої власні колекції, так і спільні роботи. Долучилося до участі навіть кілька навчальних закладів, студенти яких спільно створювали колекції.

joomlamodniyportal.ru