Посвята в падіюнчата

ppaddiunchataУ відділі раннього дошкільного розвитку «Радість» багато свят. Але осіннє, «Посвята в падіюнчата», особливе. Можливо, тому, що саме після нього малята починають відчувати себе повноправними жителями творчої країни «ПАДІЮН». І це відчуття супроводжуватиме їх, аж поки не виростуть.


До всього першого завжди ставлення особливе. Дошкільнята вже декілька тижнів перепитують, а коли ж свято? Цього року у зв’язку з виборами його доводилося двічі переносити. Але свято таки відбулося!
Для того, аби діткам і їх батькам було зручно, педагогам «Радості» довелося проводити захід аж у три етапи – наша глядацька зала не вміщає стільки бажаючих зараз. Свята чекали всі дітки: і маленькі артисти, і глядачі. Та й назвати їх лише глядачами не можна, бо Світлана Лутак, керівник дитячого театру «Райдуга» та організатор цього свята, раз у раз втягувала в дійство і тих діток, що сиділи в залі, і навіть їхніх батьків. Артисти «Райдуги» радували і вже професійними номерами, і першими дебютами. До них приєдналися і «співаки» гуртка «Казкові нотки», керівник Софія Думнич. Ті батьки, що вперше побували на такому святі, були просто вражені тим, як педагоги зуміли так навчити й організувати їх маленьких «не хочу-не буду». Бо ж декотрі дітки і справді вперше самостійно, без батьків, вирушали у глядацьку залу. «Як вони їх так навчили, як справляються? Я з одним не можу навести вдома лад…» – можна було підслухати в коридорах. А стоїть за тим усім щоденна кропітка робота педагогів школи «Радість», робота, яка одночасно виснажує і додає сили.
Вітаємо, маленькі падіюнчата, і приймаємо до нашої падіюнівської родини!

Олеся Маркович

joomlamodniyportal.ru