Призове місце у конкурсі «Автомобіль твоєї мрії від «TOYOTA 2021» отримали вихованки «ПАДІЮНу»

У традиційному Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків, які щороку організовує «TOYOTA», взяли активну участь маленькі вихованці відділу дошкільного розвитку «Радість» та юні художники відділу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «ПАДІЮНу».

Оскільки Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» є осередком безлічі різноманітних талантів, місцем натхнення, креативності і перемог, у конкурсі «Авто твоєї мрії 2021» ми теж маємо двох переможниць.  У категорії учасників віком від 12 до 15 років, 3-тє призове місце отримала Мілєна Усова, яка була нагороджена дипломом та цінним подарунком – рюкзаком з LED-екраном. Серед призерів глядацьких симпатій у цій же віковій категорії є також вихованка «ПАДІЮНу» Юлія Цигика, яка отримала в подарунок набір маркерів і альбом для малювання, інші учасники були нагороджені подарунками та грамотами.

Хочемо щиро привітати юних художників із заслуженою перемогою та подякувати педагогам палацу, які допомогли дівчаткам підготувати чудові роботи і відправити їх на конкурс. Надихаймося і творімо разом!

 

joomlamodniyportal.ru