Шахові досягнення юних гуртківців „ПАДІЮНу”

15 травня в м.Мукачеві у прміщенні Палацу культури і мистецтв пройшов відкритий чемпіонат Закарпатсьої області з шахів серед юнаків та дівчат віком до 10 та до 8 років. Крім представників Ужгорода, Мукачева, Берегівського та Рахівського районів, у першості взяли участь внутрішньо переселені представники традиційно сильних шахових міст Києва, Львова та Харкова. Серед 31 учасника -  9 представників шахового гуртка „ПАДІЮНу”. 

Змагання проходило за регламентом швидких шахів в 7 турів за швейцарською системою. Блискуче виступили наші Андрій Юрковський (6,5 очка) та 7 річний Олександр Ігнат  (5 очок), які стали чемпіонами області серед юнаків до 10 та до 8 років відповідно. У медальний залік також потрапили Данієль Постольний (4 очка) - друге місце юнаки до 8 років,  Анастасія Кардач та Аріна Джурджа, які посіли друге та третє місця серед дівчат до 8 років. Трохи не поталанило Назарію Кобалю, який розділив 3-5 місця серед юнаків до 10 років, набравши 5 очок, оскільки додатковий коефіцієнт не дозволив йому посісти медальне місце. 

   Всі наші юні шахісти отримали безцінний досвід та були дуже задоволені можливістю позмагатися і поспілкуватися зі своїми ровесниками.

joomlamodniyportal.ru