Шахові баталії в Мукачеві

10 жовтня у м.Мукачево пройшов чемпіонат Закарпатської області серед дітей віком до 14 років. У шаховому змаганні взяло участь більше 50 школярів із різних куточків нашого краю. Серед учасників також 11 учнів шахового гуртка «ПАДІЮНу».

 

Дитячі турніри зазвичай проходять дуже емоційно. Не став виключенням і цьогорічний чемпіонат. Все було – радість від перших перемог, несподівані повороти в драматичних партіях, прикрі помилки, сльози від незаслужених поразок. Але, головне -діти спілкуються в турнірній атмосфері, вчаться премагати свої недоліки, виправляти свої помилки, та продовжують йти вперед, незважаючи на прикрі поразки.

 Серед учнів нашого гуртка кращий результат показали: Євгенія Тимошенко та Ілля Кривовяз, які набрали по 5 очок із 7 можливих. На жаль, для Іллі до призової трійки не вистачило пів-очка. Більше поталанило Євгенії, яка протягом всього турніру демонструвала справжні бійцівські якості, перегравши всіх свої головних опоненток в очних поєдинках і виборола звання чемпіонки Закарпатської області серед дівчат до 14 років. Це вже друге чемпіонське звання Євгенії (в червні вона стала чемпіонкою області серед дівчат до 12 років). Перед турніром Євгенія поставила собі таку мету - виграти чемпіонат, щоб зробити подарунок батькові, який цього дня святкував свій день народження. Також організатори відмітили гру одного з наймолодших учасників турніру- вихованця нашого гуртка шестирічного Максима Герича, який в компаніїї значно старших колег набрав 3,5 очка, показавши досить пристойну гру.

        

                                                                                                              Найгебауер С.М., керівник шахового гуртка.

joomlamodniyportal.ru