„Ільничанка” на фестивальному марафоні „Яскрава країна” в Ужгороді

Щойно в Ужгороді відгомонів масштабний чотирьохденний фестивальний марафон одразу трьох конкурсів – V Міжнародний фестиваль-конкурс сучасної дитячо-юнацької творчості, який проходив у м. Ужгороді 26-29 жовтня та включав у себе: „Яскраву країну” Закарпаття – 2018” (Україна), Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії „Падіюн-Євро-Данс – 2018” (Україна) і Міжнародний фестиваль танцю і пісні „Хвилі Охриду” (Македонія). Вокальний ансамбль  „Ільничанка” Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”, який віддано відточує та вдосконалює виконання народних пісень, вже не вперше підкорює своїм співом сцени Закарпаття та України.

Заяскрилися й на цьому фестивалі, адже в обох пісенних конкурсах взяли найвище - І місце, та отримали запрошення до участі у Гала-концерті! Здається, що коли ці хлопці й дівчата лише виходять на сцену, то вже приречені на успіх - настільки гарно вони виглядають і професійно поводяться. Але головний їх козир - манера виконання, ансамблевість, уміння передати настрій кожного музичного твору.
Також високоповажне журі відзначило подяками і роботу керівника колективу Степана Степановича Гавацка. Тож щирі вітання юним артистам і їх наставнику, а також подяка батькам, які у всьому підтримують своїх талановитих дітей.

joomlamodniyportal.ru