Осінній вернісаж 2018

 

Осінній настрій панував 7 листопада у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Відбувся щорічний захід, який вихованці, разом із педагогами, презентують у жовтні-листопаді. Це свято, яке дозволяє насолодитися осінніми мелодіями і барвами, адже всю свою творчість у цей період юні митці присвячують барвисто-золотій порі року. В програмі мистецького заходу „Осінній вернісаж 2018” організатори підготували виставку робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Відвідувачів свята – вихованців різноманітних гуртків закладу, педагогів та батьків чарували своєю простотою та вишуканістю роботи, виконані з природного матеріалу: шишок, листя, жолудів, насіння та висушених рослин.

Як завжди чудовими були й роботи з глини, паперу, бісеру, тканини, сучасних декоративних матеріалів. Вже традиційною є і підготовка майданчика для бажаючих зробити собі світлину на пам'ять. Фото зона, прикрашена осінніми квітами, віночками, гарбузами та стилізованим возом з урожаєм стала місцем, де зібралося чимало дітей та дорослих. Гостей свята вітали музичними номерами вихованці гуртків фортепіано, гітари та вокалу. Організатори заходу вже традиційно підготували відкриття виставки робіт вихованців на осінню тематику, щоб відмітити усю красу та велич неповторної, чарівної, різнокольорової пори року – магічної осені. Дійсно, свято вдалося, воно було багатим на кольори та настрої, на творчість та мистецтво.

 Підготовка та проведення заходу посприяли залученню до участі представників різних поколінь. Подібні заходи розвивають творчі здібностей дітей, формують в них навички створення та оформлення композицій з природного матеріалу, виховують інтерес до природи, прищеплюють естетичні смаки, культуру за допомогою поетичного слова, музики, пісень, а також розвивають артистичні здібності вихованців, їх мовлення, виховують любов до природи та рідного краю.

joomlamodniyportal.ru