Майбутні ілюстратори навчаються в «ПАДІЮНі»

Днями  в Ужгороді завершилася обласна виставка «Книга-фест – 2019». Вже вп’яте юні художники студії образотворчого мистецтва ім. З.Баконія Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості  «ПАДІЮН» брали участь у цьому фесті в номінації «Майбутній ілюстратор книги».

Готуючись до виставки, діти залюбки читали книги закарпатських дитячих авторів: Галини Малик,  Олександра Гавроша, Володимира Федишина, обговорили зі своїми педагогами твори, ідеї  і створили неперевершені, по-дитячому щирі ілюстрації.

Шановне компетентне журі високо оцінило дитячі малюнки, які були представлені на виставці в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка. Насичений презентаціями, зустрічами і вернісажами форум завершився визначенням переможців конкурсу у різних номінаціях. Серед нагороджених почесною відзнакою були нагороджені і вихованці  «ПАДІЮНу» - юні художники за: 

 І місце, Анна Микита за ілюстрацію до збірки віршів Галини Малик «Неслухняний дощик», до вірша «Капелюх». Керівник Стецюк А. П.

ІІ місце, Юрій Леміш за ілюстрацію до твору Володимира Федишина «Париж не Ужгород». Керівник Кузик Є. М.

ІІІ місце Анна Балабохіна за ілюстрацію до збірки віршів Галини Малик «Неслухняний дощик», до вірша «Боягузь». Керівник Стецюк А. П.

joomlamodniyportal.ru