ЗВУЧИТЬ РІЗДВЯНИЙ ПЕРЕДЗВІН, А ОТЖЕ СВЯТО НЕЗАБАРОМ…

18 грудня в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” було по-справжньому тепло і затишно, адже вихованці відділу духовного і творчого розвитку „Джерела” разом зі своїми педагогами створили справжню казкову атмосферу і подарували глядачам цікаву концертну програму з колядками, щедрівками,

новорічними вітаннями та театралізованим дійством. У святково оформленому до Різдва зразковому етнографічному музеї „Світлиця” під спокійну різдвяну музику розпочала завідувач відділу Тетяна Кравчук традиційний захід „Різдвяний передзвін”. 

Протягом свята лунали прекрасні колядки угорською, словацькою, українською мовами. Можна було почути ніжні поетичні рядки, оцінити чарівне та ошатне вбрання, насолодитись надзвичайними композиціями, зробленими талановитими ручками вихованців „ПАДІЮНу”. Свої роботи на виставці представили гуртківці чотирьох відділів: „Комплексного виховання”, „Художньо-творчої діяльності”, „Образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва” та „Духовного і творчого розвитку „Джерела”. „Виставка рукотворних робіт діятиме до 18 січня, – зазначив завідувач відділу образотворчого та декоративно-вжиткового мистецтва Андрій Надь, − усе побачене на виставці, можна реалізувати у життя на майстер-класах з виготовлення новорічних поробок, які відбуватимуться у „ПАДІЮНі” в період зимових канікул”.  

Дуже приємно завершувати старий рік і зустрічати новий, знаючи, що в „ПАДІЮНі” навчаються такі здібні і творчі дітлахи, які реалізовують свої найяскравіші та найкреативніші ідеї саме в стінах рідного закладу. Педагоги і батьки можуть сміливо пишатися, дивлячись на успішні виступи вокальних, музичних колективів палацу і милуючись чарівною виставкою робіт „Новорічний візерунок”. 

joomlamodniyportal.ru