Обласна виставка-конкурс „Знай і люби свій край”

З 3 лютого 2020 року у ,,ПАДІЮНі” розгорнуто щорічну обласну виставку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва „Знай і люби свій край”.

Цьогоріч на обласну виставку-конкурс „Знай і люби свій край” надійшло 779 робіт здобувачів освіти з закладів загальної середньої позашкільної освіти

області.

Більшість представлених за 21-ю номінацією експонатів майстерно виконані та відповідають високому художньо-естетичному рівню. Виставка-конкурс проводиться у трьох вікових категоріях.

Участь у виставці-конкурсі взяли  переможці районних, міських виставок-конкурсів з числа здобувачів освіти з закладів загальної середньої позашкільної освіти області .

Підбиття підсумків виставки-конкурсу „Знай і люби свій край” здійснює журі, а  переможці виставки-конкурсу будуть оголошені в кінці березня 2019 року та нагороджені дипломами департаменту освіти Закарпатської облдержадміністрації. 

Переглянути виставку всі бажаючі можуть  до 31 березня 2020 pоку з понеділка по п’ятницю з15-ї до 18-ї години .

Тож запрошуємо всіх зацікавлених відвідати обласну виставку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва ,,Знай і люби свій край”!

joomlamodniyportal.ru