Сила нашої держави – в єдності українських земель

День соборності України — одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України. Це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність.

 

І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 102 роки бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.  

З нагоди відзначення Дня Соборності України  у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості організовано та проведено ряд заходів,  метою яких  є виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості, виховання у гуртківців почуття патріотизму.

Готуючись до відзначення цієї дати обов’язково доносимо до дітей те, що сила нашої держави – в єдності. 

У зв’язку з карантинними обмеженнями педагоги „ПАДІЮНу” підготували ряд заходів, які відбулися в дистанційному форматі,зокрема,  це виставка малюнків вихованців студії образотворчого мистецтва ім.. З.Баконія „Україна очима дітей”; інформаційна акція "Україна - єдина, соборна, незалежна", мета якої поглибити знання гуртківців про історичні події - підписання 22 січня 1919 року Акту злуки  - об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Проведено з гуртківцями вікторину  „Як я знаю Україну?”. 

Вихованці медіа-студії та радіостудії висловили з нагоди свята  свої думки і почуття, любов до Украни  у ессе „Бути українцем - круто”. До Дня соборності України лідери  обласного учнівського  парламенту „Нове покоління” підготували патріотичний ролик „Україна – єдина країна”. У ньому юні лідери привітали всіх зі святом,  висловили свою любов до рідного краю, яка згуртовує молодь задля здійснення високої мети -  процвітання демократичної і могутньої України.

22 січня вихованці шахового гуртка взяли участь у сеансі одночасної гри, приуроченому Дню соборності України. Проводив турнір міжнародний майстер шахів, колишній вихованець шахового гуртка „ПАДІЮНу”  - Мартін Найгебауер.

Проведені заходи з нагоди  святкування Дня Соборності та Свободи України виявило найщиріші почуття любові, поваги  вихованців до своєї держави.  Це свято нагадує нам, що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Пишаймося, що ми Українці!

joomlamodniyportal.ru