Персональна виставка «Дівчина Весна»

З творчістю юної чарівної дівчини - Русанової Олександри отримали нагоду ознайомитися відвідувачі її персональної виставки «Дівчина Весна». Захід відбувся 28 квітня в Галереї дитячої творчості «Плеяда» Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

 

Олександрі 15 років, вона є вихованкою відділу духовного і творчого розвитку «Джерела», займається в  гуртках «Виготовлення сувенірів» та «Паперопластика» у педагога Крістіни Калманівни Негер. Талановита дисциплінована, врівноважена, добра та дружелюбна дівчина, яка старанно, з почуттям любові та натхнення готується до створення своєї кожної нової творчої роботи. За роки відвідування гуртків створила низку довершених композицій та авторських робіт, в яких відображений багатий внутрішній світ дівчини. Кожна робота Олександри – це копітка праця: дівчина працює в різних техніках, серед яких найулюбленішими є квілінг, термомозаїка, діамантова та бісерна вишивка. А малювати полюбляє акриловими фарбами та аквареллю, Надає перевагу зооморфним (дівчина багато створює робіт із зображенням птахів) та флористичним мотивам (роботи, в яких переважають квіткові орнаменти). Завдяки творчій співпраці з керівником гуртка, дівчина здобула чимало призових місць у Всеукраїнських та міжнародних виставках, конкурсах:

2017 р. - ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді ,,Наш пошук і творчість – тобі, Україно!”;

2018 р. - переможниця Всеукраїнської виставки „Новорічна композиція” (обласний етап); 

2019 р. - ІІ  місце у Міжнародному дитячо-юнацькому фестивалі народного мистецтва „Смарагдові витоки”; переможниця XIII Міжнародної мистецької виставки на тему „Птахи”(Польща); І місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв „Самоцвіти Закарпаття”;

2021 р. – ІІІ місце у обласній відкритій виставці-конкурсі "Мій мальовничий край"; І місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі сценічних та карнавальних паперових костюмів „Стильний папір”; ІІ місце у  Всеукраїнському відкритому літературно-музичному фестивалі вшанування воїнів „Розстріляна молодість”; ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Вітаємо Олександру та її педагога Крістіну Калманівну з нагоди відкриття персональної виставки, щиро бажаємо подальших успіхів у творчості!

joomlamodniyportal.ru