Дует із зіркою

Аліна Гирич та Ріана Луцанич, педагог з вокалу Сабат Наталія Михайлівна, взяли участь у фінальному концерті благодійного творчого проекту «Дует із зіркою». Концерт проходив у Жовтневому палаці м. Києва. Проєкт був проведений громадською організацією ” Мистецька ліга”, Школою естрадного та джазового

мистецтва, школою вокалу KievАrtMusic за підтримки Міністерства культури України. Аліна Гирич виборола виступ дуетом із відомим українським співаком Олексієм Сагайловським. Ріана Луцанич - із шоуменом, співаком Дмитром Коляденком. 

 «Дует із зіркою» дав вихованкам ПАДІЮНу неоціненний досвід та нові навички, які в майбутньому обов’язково приведуть їх на професійну сцену. З шоу-програми дівчата повернулися повні вражень та позитивних емоцій, якими поділились із нами:

 Аліна Гирич розповідає:

-« Мої враження від проєкту дуже позитивні, це великий досвід, виступати із відомим співаком на сцені Жовтневого палацу. Олексій Сагайловський відкрив для мене багатогранність свого таланту, і поділився таємницями успіху. Я дуже щаслива, що мала змогу співати разом із ним »

 Ріана ж,  в свою чергу, із вдячністю згадує тих, хто допоміг їй пройти цей шлях, і дав змогу взяти участь у проєкті:

-« Перш за все, це відбулось завдяки ПАДІЮНу та моїм наставникам, які протягом багатьох років навчали мене та вели до успіху. Завдяки їм я мала змогу  познайомитись із відомими зірками, побувати  на великій сцені, і заспівати разом із відомим  шоуменом, співаком та хореографом Дмитром Коляденком » 

Пишаємося юними талантами та їх викладачем.

joomlamodniyportal.ru