ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА - БЕЗ БАР’ЄРІВ!

Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до нас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!

 З нагоди свята Дня позашкільника 21 вересня у Києві відбувся Всеукраїнський форум „Позашкільна освіта без бар’єрів. Модель майбутнього”. Захід був присвячений 30-річчю створення системи позашкільної освіти та об’єднав працівників закладів позашкілля з різних регіонів України. Під час форуму Міністр освіти і науки України Сергій  Шкарлет наголосив, що саме позашкільна освіта займає ключову роль у становленні майбутнього покоління, його вихованні. Доступ до будь-яких форм освітнього процесу має бути рівний для всіх. Основний акцент на форумі здійснювався на важливості,  унікальності  позашкільної освіти та неможливості  ліквідації, скорочення та необґрунтованого злиття закладів.

У рамках форуму до Дня позашкільника було відзначено кращих педагогів закладів позашкільної освіти України. Серед них і педагог „ПАДІЮНу” – Вішколц К.К. – керівник клубу „Майстер-хобі”, якому в урочистій обстановці вручили високу відзнаку  - нагрудний знак „Відмінник освіти України”.

Також з нагоди професійного свята за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагороджено  таких педагогічних працівників:

Нагрудним знаком МОН України „Відмінник освіти”  Пендерецьку Галину Володимирівну – заступника директора з виховної роботи. 

Грамотою МОН України Синичку Вікторію Вікентіївну – методиста.

Подякою МОН України: Дуленка Ярослава Миколайовича – керівника гуртків „Веселі кольори”,  „Фотогурток”; Жолтані Христину Юріївну – керівника гуртків „Гончарик”, „Художня кераміка”; Негер Кристину Калманівну – керівника гуртків „Виготовлення сувенірів”, „Паперопластика”; Стецюк Анастасію Павлівну – керівника гуртків „Таємниці пензля”, „Чарівний пензлик”; Шебестяна Анатолія Анатолійовича – методиста.

Вітаємо наших колег  із заслуженими нагородами, а також усіх  колег-позашкільників з професійним святом  та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, продовжувати самовіддано займатися улюбленою справою.  Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

joomlamodniyportal.ru