"Лускунчик: дитячі фантазії" - казка, яка підкорила серця.

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" напередодні свят стає місцем здійснення дитячих мрій і фантазій. Концерти, виступи, танці та співи з головної сцени палацу не перестають вражати глядачів і сповнюють гордістю серця педагогів.

Кожен з дітей має можливість проявити свої найкращі вміння та навички, розкрити талант на повну! 

Цього року вихованці Театральної студії "Синтез", Студії пантоміми "Енергія мім", НХК ССТ "Бліц" разом створили новорічну диво-казку "Лускунчик: дитячі фантазії". Автором казки є вихованка палацу, переможниця Благодійного  проєкту підтримки юних талантів "ПАДІЮНу" "Зореграй-2021" в номінації "Краща акторка" - Уляна Піясюк. У казці головним героєм був Кіт, який, власне, казку розповідав, а замість Мишиного Короля була  пані Мишина Королева. Вихованці "Бліцу" були армією мишей, а  також блискуче виконували яскраві феєричні танцювальні номери. Неймовірна гра акторів, великі ростові ляльки, емоції дітей - все це викликало справжній захват глядачів і любов з першого погляду. 

Того ж дня, 23 грудня,  малят захопив не лише перегляд дивовижної казки, але і прецікавий святковий майстер-клас, на якому можна було виготовити новорічні прикраси у різних техніках, а також спробувати зробити виріб на гончарному крузі.

Нікого не залишила байдужим і виставка "Новорічний візерунок", на якій було представлено найкращі роботи вихованців з кераміки, глини, паперу, дерева, тощо. Помилуватися  виставкою можна щодня у фойє 1 поверху "ПАДІЮНу".

А на численні прохання глядачів, повтор диво-казки "Лускунчик: дитячі фантазії" планується 5 січня початок о 12.00 год. Отож, запрошуємо всіх, хто не встиг її подивитись! Саме для вас - прем'єра  новорічної вистави на біс! Впустіть  казку і в своє серце. 

joomlamodniyportal.ru