Грандіозне шоу "Спробуй повтори" вперше в "ПАДІЮНі"

Щороку, Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" організовує шоу-програму "Під Старий новий рік". Захопливі номери завжди демонструють високий професійний рівень підготовки учасників, а святкова новорічна атмосфера допомагає гостям палацу поринути в казку.

Але цього року програма була унікальною та неповторною, адже вокалісти  народного художнього колективу "Продюсерський центр" намагалися перевтілися у популярних співаків минулого та сьогодення і відтворити відомі композиції, максимально наближено до оригіналу. Вперше у "ПАДІЮНі" відбулося грандіозне  шоу - Гала-концерт переможців шоу перевтілень  "Спробуй повтори", яке полонило серця глядачів з першої ноти. 

Протягом місяця педагоги та вихованці організаційно -масового вдділу "ПАДІЮНу" створювали фантастичні кліпи прекрасних перевтілень, які були опубліковані на сторінках "ПАДІЮНу" ( на Youtube-каналі та Facebook) і отримали більше 45 тисяч переглядів. За результатами голосування глядачів і було обрано переможців.

Важко описати ті нереальні емоції та відчуття від прослуховування та перегляду чудових композицій, що звучали на головній сцені палацу 15 січня, адже кожне унікальне виконання заслуговує окремої похвали. Юнаки та дівчата відтворювали такі відомі твори як: Лісапетний батальйон "Лісапет", Go A "Шум", Sia "Snowman", Павло Зібров "Вуса-Бренд", Dalida "Besame mucho", Діма Коляденко "Цьом Цьом Цьом", Артем Пивоваров "Дежавю", Lady GaGa "Bad Romance" та інші. Переможницею (4292 переглядів) стала Ніка Чудакова, яка бездоганно виконала пісню Lady GaGa "Bad Romance". Усі фіналісти шоу перевтілень "Спробуй повтори" отримали відзнаки, купу аплодисментів та любов глядацької зали. 

На величній сцені палацу в цей день виступали не лише прекрасні вокалісти, але й талановиті танцівниці від Народного художнього колективу Студії сучасного танцю "Бліц", Зразкового художнього колективу Дитячого музичного театру „Райдуга” та Народного художнього колективу Ансамблю танцю "Танцювальної корпорації друзів". А по завершенню публіка з задоволенням послухала вокальне тріо викладачів Народного художнього колективу "Продюсерського центру", які виконали пісню групи Баста - "Сансара". А тим, хто з якихось причин не зміг долучитися до неперевершеного концерту, не варто засмучуватись, адже можна переглянути відео на сторінці "ПАДІЮНу" у Facebook. 

Цьогорічне свято було блискучим і ми щиро дякуємо всім, хто долучився до його організації, створення та виконання! Дякуємо учасникам та фіналістам шоу "Спробуй повтори"! Ви найкращі!

joomlamodniyportal.ru