Скарбничка досягнень відділу художньо-творчої діяльності „ПАДІЮНу” поповнилась новими здобутками.

Незважаючи на те, що у країні війна, все ж освітній процес у „ПАДІЮНі”  триває, діти займаються дистанційно, розвивають свої таланти, беруть участь у конкурсах і фестивалях онлайн.

У Всеукраїнському відкритому літературно-музичному фестивалі вшанування воїнів „Розстріляна молодість” у номінації „Театральне мистецтво” взяла участь вихованка студії пантоміми „Енергія-мім”  Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮНу” Тетяна Міхалко.  Дівчина  виконувала  вірш „Лист солдату” (автор Марія Скочиліс)  і здобула  диплом ІI ступеня.

 

Тетяна Міхалко навчається в 11-му  класі, а в студії пантоміми   „Енергія-мім”  „ПАДІЮНу” займається два з половиною роки. Жалкує, що через життєві обставини не змогла прийти до студії раніше. Дівчина  має  гарну мрію – стати  професійною  акторкою, тому  завзято  готується до вступу в мистецький вуз. Тетяна  натхненно й наполегливо опановує теорію театру, мистецтво пантоміми та  акторську майстерність. Вона  кропітливо розбирає й аналізує ролі,  щиро  радіє кожному виходу  на сцену. Дівчина  любить вірші, прозу, тому завжди з задоволенням  готує драматичні  твори  для  сценічного  читання.  На цю   вихованку чекає  успішне  майбутнє!

Вихованці відділу здобули перемоги ще в одному масштабному престижному Всеукраїнському відкритому фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі „Земля для нас та для нащадків”.

Вихованки Молодіжного центру моди „Твій стиль” у жанрі „Театр моди” (змішана вікова категорія) представили  колективну роботу колекції одягу, яка пропонує поринути у світ стилізованого фольклору. Костюми яскраві, барвисті, у них творчо переплетені гами та елементи національного вбрання з усіх куточків нашої України. Робота була оцінена Дипломом ІІ ступеня.

У жанрі „Театральна мініатюра” вихованці відділу виступили з  літературно-музичною композицією „Збережімо Землю – нашу прекрасну планету!”  Це була робота студії пантоміми „Енергія-мім” (вихованці основного та вищого рівня), яка була оцінена  дипломом IІІ ступеня.

joomlamodniyportal.ru