Дорогою творчості та життя...

3 нагоди 23 річниці МСРЦ  „Дорога життя” в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” пройшов благодійний концерт, у якому взяли участь та вітали всіх причетних вихованці народних художніх колективів „Ансамблю танцю Танцювальна корпорація друзів” та „Продюсерського центру”, а також талановиті вихованці медико-соціального реабілітаційного  центру „Дорога життя”. 

Уже 23 роки поспіль  засновники, працівники та волонтери МСРЦ  „Дорога життя” допомагають дітям з особливими освітніми потребами відчувати себе повноцінними та потрібними суспільству та не виключеними з освітніх, культурних і соціальних процесів. 

Саме тому 3 жовтня на сцені палацу  разом з падіюнівцями  виступали і показували свої таланти діти та молодь МСРЦ „Дорога життя”. 

У „ПАДІЮНі” також діють інклюзивні групи, де займаються діти з особливими освітніми потребами. З їхніми роботами можна ознайомитись на виставці образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. А також під час концерту  була організована благодійна виставка-продаж виробів вихованців МСРЦ „Дорога життя”.

 

joomlamodniyportal.ru