Свято осені для „падіюнчат”...

У розпалі золотої осені, поки сонечко ще тішить нас своїм теплом і світлом,  маленькі талановиті промінчики „ПАДІЮНу”  порадували виступом з великої сцени. Традиційно вітали осіннім концертом наймолодших вихованців, які розпочали своє навчання у відділі дошкільного розвитку "Радість". 

Вже більше 30-ти років школа „Радість” виховує, розвиває та навчає маленьких „падіюнчат”. Щороку „ПАДІЮН” відкриває свої двері для нових вихованців, понад 300 дітей вперше знайомляться з палацом і роблять тут свої перші кроки до творчості. Більшість вихованців продовжують своє навчання у різноманітних гуртках, де кожен може розвинути та проявити свої таланти.

На сцені палацу граційно і невимушено виступали вихованці фольклорного ансамблю „Джерела” (кер. Тетяна Кравчук), вокального ансамблю  „Промінчик” (кер. Тетяна Лещо),  Зразкового художнього колективу ДМХТ „Райдуга” (кер. Світлана Лутак) і солістки Ольга Каменщикова (кер. Світлана Лутак) та Аделіна Слов'янин (кер. Вікторія Надь).

Від п’ятирічних малят і до старших танцівників та солістів, які на сцені далеко не вперше - усі показали свої вміння та навички якнайкраще! Маленькі долоньки падіюнівських дошкільнят та їх батьків невпинно аплодували і з радістю милувалися концертом. 

Навіть у теперішні нелегкі часи педагоги „ПАДІЮНу” роблять усе можливе аби надати малятам якомога більше знань і змогу відчути себе талановитими та унікальними. 

Дякуємо педагогам та завідувачці відділу дошкільного розвитку „Радість” – Карватській Валерії іванівні  за щоденну кропітку працю з дітками. А також щиро вдячні за чудову концерну програму завідувачці відділу духовного і творчого розвитку „Джерела” - Лутак Світлані Володимирівні та усім батькам, які довірили нам своїх допитливих діток. 

Успіху вам, маленькі „падіюнчата”, та цікавого навчання!

joomlamodniyportal.ru