Новорічна казка «Свято бажань»

Напередодні свят Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» традиційно перетворюються на різдвяну казку з великою кількістю дійових осіб. У цей час вихованці усіх відділів демонструють свої таланти, вміння та навички і тим самим підбивають підсумки року. Головна сцена палацу виблискує святковою ілюмінацією, а глядацька зала переповнена дітками різного віку, які з захопленням і передчуттям дива спостерігають за чарівним казковим дійством, що відбувається на сцені. Надзвичайно цікава і повчальна казка «Свято бажань» розповіла нам про  боротьбу добра і зла, про відчайдушні і, подекуди, безглузді людські бажання, про пригоди  і перевтілення, чари і добру магію. Юні актори театральної студії «Синтез» та студії пантоміми «Енергія мім» майстерно зіграли казкових персонажів, захопили увагу глядачів та викликали хвилю позитивних емоцій і переживань. Вразили своєю майстерністю також танцювальні композиції від народного художнього колективу студії сучасного танцю «Бліц».

Театральні вистави під Новий рік – одна з прекрасних традицій «ПАДІЮНу», під час якої вихованці різних гуртків ретельно та відповідально готуються до виходу на велику, трішки загадкову, світлу сцену, яка завмирає в очікуванні звуків музики, дитячих голосів, акторської гри, пластичних та хореографічних рухів і перетворюється на диво – магію театрального мистецтва! Незважаючи на складні обставини сьогодення, ми раді, що прем’єра новорічної казки «Свято бажань» відбулася! Для діток-акторів це велика радість, адже завдяки їм відбулося свято і вони знову відчули  натхнення та бажання творити й надалі.   А бурхливі оплески доброзичливих глядачів  стали щирою вдячністю та нагородою для молодих хореографів, мімів, авторів. 

Вітаємо щиро усіх з прийдешніми святами і віримо, що найзаповітніше бажання кожного з нас неодмінно здійсниться так само легко, як бажання героїв казки…

Переглянути казку можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=CkkQJQYV7ks&t=26s 

joomlamodniyportal.ru