Міжнародна співпраця. Розширюємо кордони.

КЗПО Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості  „ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради підписав меморандуми про співпрацю з польськими партнерами. Так на початку березня нашими партнерами стали дві організації : 

„Biblioteka Miejsko-Powiatowa w Kwidzynie” - це відкрита бібліотека, яка запрошує до співпраці, участі в заходах, що виходять за межі стін закладу. Місія бібліотеки в м. Квідзин (Польща) полягає в тому, щоб задовольнити потреби громади щодо обміну знаннями, культурою, інформацією. Формувати модель громадянського суспільства шляхом ініціювання самоорганізації груп активних та творчих людей.

Громадська організація „Stowarzyszenie Akwedukt” - є приймаючою та координуючою організацією для волонтерів, які беруть участь у проєктах ESC у Квідзині. Основні види діяльності Асоціації – це міжнародна волонтерська служба (проєкти Європейського корпусу солідарності), організація тижня культури для місцевих дітей за допомогою міжнародних волонтерів, міжкультурні майстерні та зустрічі для мешканців і гостей Польщі.

Створюючи міцні зв’язки та контакти з міжнародними організаціями ми розширюємо напрями діяльності нашого центру та виводимо його на новий міжнародний рівень. Тож нехай ця праця стане успішним продовженням нашої співпраці з польськими друзями та партнерами.